Folosesc aceasta reteta de baza pentru piscot de mai bine de zece ani, avand parte de nenumarate incercari, esecuri si succese partiale inainte de a reusi sa obtin combinatia perfecta, dar totusi nu am renuntat. Am citit foarte mult despre modul in care se prepara piscotul perfect, mai ales pe internet, pana cand am reusit sa gasesc o modalitate care este usor de urmat si functioneaza cu siguranta. Pana in ziua de azi, acesta este piscotul pe care-l folosesc pentru torturi sau prajituri cu crema. Multi intreaba care este secretul piscotului delicios, moale si inalt? Sa fiu sincera, nu stiu. Piscotul meu a luat nastere si a capatat forma unei retete constante si dovedite, in urma unor incercari indelungate, bazate pe surse de pe internet, carti de bucate si retete de cofetarie.
Citeste mai multCunosti acel sentiment cand ai nevoie urgent de ceva prajitura pentru ca cel mai bun prieten al tau sau o ruda pe care nu ai mai vazut-o de mult, tocmai ti-a spus ca vrea sa te viziteze? Fugi la frigider in graba sa vezi ce ai putea improviza intr-o jumatate de ora care sa fie si gustos si estetic, dar sa nu necesite prea multe ingrediente. Urmatoarea prajitura este perfecta pentru asemenea ocazii: se prepara rapid, din putine ingrediente, este gustoasa si potrivita si pentru copii. Nu este de neglijat nici faptul ca ingredientele acestei prajituri se gasesc de regula in permanenta in bucataria fiecaruia. In ceea ce priveste numele acestei prajituri, am intrebat mai multi oameni, si am aflat ca este cunoscuta sub nenumarate denumiri: Prajitura mixta, Piscot marmorat, Prajitura multicolora, etc.... Cea mai buna varianta a acesteia o obtin folosind reteta unei prietene ale mele, pur si simplu o ador.
Citeste mai mult