Fă-ți partea... să devii și tu partea mea...
Citeste mai multFolosesc aceasta reteta de baza pentru piscot de mai bine de zece ani, avand parte de nenumarate incercari, esecuri si succese partiale inainte de a reusi sa obtin combinatia perfecta, dar totusi nu am renuntat. Am citit foarte mult despre modul in care se prepara piscotul perfect, mai ales pe internet, pana cand am reusit sa gasesc o modalitate care este usor de urmat si functioneaza cu siguranta. Pana in ziua de azi, acesta este piscotul pe care-l folosesc pentru torturi sau prajituri cu crema. Multi intreaba care este secretul piscotului delicios, moale si inalt? Sa fiu sincera, nu stiu. Piscotul meu a luat nastere si a capatat forma unei retete constante si dovedite, in urma unor incercari indelungate, bazate pe surse de pe internet, carti de bucate si retete de cofetarie.
Citeste mai multGustul si mireasma de vanilie sunt printre preferatele mele, astfel nu am ezitat nicio clipa sa incerc sa experimentez cu o noua creatie proprie, o crema pentru tort. Mi-a luat 2 ani pana cand am reusit sa obtin crema de vanilie perfecta atat din punct de vedere al gustului cat si al texturii.
Citeste mai mult